Pidän itseäni koulutetuksi, herkäksi lumiiksi, jolla on hyvä huumorintaju

1950-luvulla selässä liikkumista kuvaili ensimmäisen kerran merkki Nobelin palkinnon saaneesta etologista Konrad Lorenzista. havaitsi, että kun kaksi susikoiraa taistelee, kukistettu eläin pyöri selällään tarjotakseen kaulansa toiselle eläimelle.

Selkäytimesi voi kuivata nesteen, jonka siemensyöksysi on neste selkäytimestä

Emme voi selkeästi vilkaista näitä kokemuksia koskevia uusia kokemuksia. Emme tiedä tarkalleen, milloin käyttäytyminen on liian liberaalia tai milloin seksuaalinen uskollisuus on positiivista ja milloin siitä tulee este ihmisten evoluutiolle.

Hiero emättimen huulet hitaasti ja aistillisesti

Nainen: Kuvittelen, että vakuutat aina sen tytöille (vittu paska). Mitä tapahtuu, on, että tämä on tutkimuspaperi (älä hyppää kehää). Voin kertoa sinulle tarinan (arvokkaan tarinan) älä hyppää vanteen Jos olen todella sarjamurhaaja (älä hyppää vanteeseen) (järjetön huumori).

Annamme voimakkaat tunteet

Kyllä, voit sanoa sen, on tärkeää tietää, että niin monta kertaa kuin pudotat syvimpään reikään ja tunnet olevasi paska, ja niin monta kertaa kuin he heittävät sinut ja näyttää siltä, että olet kuollut, kannattaa ilmestyä uudelleen ja siirtyä eteenpäin.

Miehellä on pääsy peräaukon alueelle ja rintoihin

Chlamydia trachomatis on bakteeri, joka vaikuttaa sukuelimiin ja nivusolmukkeisiin. Anaalitunkeutuminen on yksi sen välitysmuodoista. Hoidolla lymfogranuloma veneri voidaan parantaa suhteellisen helposti.

Aiemmat viestit